Overslaan naar content

Doorgroeien tot business controller of financial controller?

Klaar met je opleiding, je hebt waarschijnlijk al wat werkervaring, maar je mist een duidelijk plan. Jij wil namelijk controller (business / financial) worden en dat gaat niet lukken op de plek waar je nu zit. Wij hebben de oplossing!

Ben jij dit?

Is het tijd voor de tweede stap in je carrière als financial? Blijft die langverwachte promotie waar je op hoopte uit? Wil je afwisseling? Je talent ontplooien en heel veel praktijkkennis opdoen? Wij zijn Masters in Finance en wij detacheren finance professionals bij interessante opdrachtgevers! Bij ons doe je in korte tijd veel ervaring op en groei je snel door. Naar de functie van Business Controller bijvoorbeeld!

Veel interim opdrachten in korte tijd

Bij ons krijg je een eigen Field Manager. Samen kijken jullie welke opdrachten bij je passen en welke opdrachten jij nodig hebt om je te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Business Controller. Op deze manier doe je snel, veel praktijkkennis op.

Daarnaast kijken jullie ook samen welke theoretische kennis je nog nodig hebt. Deze kennis kan je opdoen in onze eigen Masters Academy. Zo bieden wij een post-hbo opleiding tot business controller aan, maar je kan ook Power BI trainingen volgen.

‘​​Elke opdracht moet als een stap hogerop voelen. Dit heb je zelf in de hand door je specialisme in te zetten en taken naar je toe te trekken.’

Wat ons betreft is dit de spijker op z’n kop en de kern van het werk als gedetacheerde financial.

De uitspraak is van Alfredo Koballero. Alfredo werkt sinds mei 2021 voor Masters in Finance en is op dit moment gedetacheerd als Financial Controller bij Topbrands.

Praktijkervaring opdoen bij niet de minste bedrijven..

Jij helpt de volgende opdrachtgevers met het oplossen van een probleem.

Bij ons start je als Junior

Je start als Junior Business Controller of als Junior Financial Controller. Dit zijn functies die je niet vaak tegenkomt. Maar wij kiezen hier wel voor omdat deze functietitels jouw ambitie uitspreken. Samen met jou stippelen we een loopbaanpad uit om zo snel mogelijk de 'junior' uit de naam te halen.

Stop met het zoeken naar een baan. Wij bieden jou een loopbaan!

'Zijn we LIVE?' Vraagt Financial Controller Sorendly lachend. De opnames zijn eigenlijk afgelopen, maar Sorendly blijft praten.. Hij deelt nu hoe hij écht over Masters denkt..

Dit zijn onze basisvoorwaarden

Voor iedereen gelijk. Scroll door en zie wat we nog meer bieden!

Volg onbeperkt trainingen

Trainingen, cursussen, maar ook een post hbo-opleiding. Te volgen via onze eigen Masters Academy.

23 tot 27 vakantiedagen

23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken.

Auto van de zaak

Zodat jij probleemloos naar je opdracht kunt rijden.

Je eigen Field Manager

Jouw loopbaanbegeleider & steun en toeverlaat.

Assistant Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maand
Junior Business Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maand
Junior Financial Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maand

Masters Awards

Ok, werken als interimmer, je plek vinden bij een nieuwe opdrachtgever, een bedrijf in korte tijd doorgronden en het probleem oplossen. Het is hard werken. Bij de Masters Group is daarom ook veel ruimte voor ontspanning en plezier.

Zoals onze jaarlijkse Masters Awards Gala. Met recht een gala. Want je mag qua kleding helemaal uit je dak gaan. Tijdens die avond reiken we de Masters Awards uit. Daarnaast zijn er maandelijks borrels en veel dingen die spontaan op komen borrelen. Never a dull moment!  

Elke 6 maanden een stap hogerop zetten?

Dat klinkt onmogelijk.. Maar onze Masters maken het waar. Bij ons maak je snel stappen. Door opleidingen te volgen via onze eigen academy en door veel opdrachten in korte tijd te doen, ontwikkel je je sneller dan normaal.

Opdrachten en bedrijven die bij jou passen

Ontwikkelen in je vakgebied doe je door trainingen te volgen, maar ook door veel meters te maken in je vakgebied. Wij zorgen ervoor dat jij bij opdrachtgevers aan de slag gaat die bij jou passen, maar waar jij je ook door kan ontwikkelen!

Wat doe je als medewerkers enorm belangrijk voor je zijn? Juist. Dan regel je een surprise saxofonist.

Wat kreeg jij voor je 10-jarig jubileum?

Kadobon? Een etentje? Bloemen?

Ronny kreeg een reis naar Zwitserland om de fabriek van zijn favoriete horlogemerk te bezoeken! Ronny werkt al vanaf de start bij de Masters. Om te vieren dat Ronny al 10 jaar de ene na de andere opdracht met succes tot een goed einde brengt, nam directeur Frans hem mee naar de fabriek van het horlogemerk Audemars Piguet.

Ronny: ‘Frans heeft echt bedacht…waar zou Ronny blij van worden? Dat was dit. Alles draait daar om passie. We zijn naar Zwitserland gevlogen en zaten in een ontzettend luxe hotel. Het was heel bijzonder!

Ik heb het bedrijf Masters zien groeien. En ik ben trots op ze. Mensen zijn hun asset. Die zijn belangrijk en daar handelen ze naar. De Masters Academy, het hoge studiebudget. Overal wordt over nagedacht. Het succes van Masters in Finance hangt af van de kwaliteit van de mensen die er werken.’

'Ik sta hier nu in de spotlight, dat is voor mij ook nieuw. Iedereen probeert bij Masters uit de eigen comfortzone te komen. Dit voelt voor mij ook onwennig, maar dat maakt het juist leuk!'

Floris Krom HR Manager

'Wij willen weten hoe je bent als persoon en van daaruit zoeken wij opdrachten die bij je passen. Alles voor jouw werkgeluk én je ontwikkeling.'

Richard Bras Sales Master

Investeren in jouw ontwikkeling

Jouw eigen Field Manager zorgt er niet alleen voor dat jij je werk goed kunt doen, jullie stippelen ook samen jouw loopbaan uit. Hij of zij is jouw steun, toeverlaat én vraagbaak.

Je krijgt je eigen opleidingsbudget

En natuurlijk alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen Masters Academy.

Wij zorgen voor de mooiste opdrachten

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar een opdrachtgever. We kijken of er een match is en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ambities. Onze salesafdeling werkt hard om de mooiste bedrijven aan ons te binden. 

Wij zorgen dat je contact houdt met je collega Masters

Dat vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we onder andere events met inspirerende sprekers, feesten en natuurlijk vrijmibo’s! Het begint allemaal bij de onboarding. Want een goed begin, is het halve werk.

Ontwikkeling, erkenning, werkplezier. Erg belangrijk!

Dit zeggen anderen

Lees wat je toekomstige collega's van Masters vinden

Assistant Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Business Controller
Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Business Controller
Op locatie
 • Amsterdam, Zuid-Holland, Nederland
Business Controller
Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Business Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Financial Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Financieel Medewerker
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Junior Business Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Junior Financial Controller
Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland

Ons kantoor

Je vindt ons in ons mooie statige witte pand aan de Schiekade. In Rotterdam. De mooiste stad van het noordelijk halfrond! :) Je ziet het van de voorkant niet, maar achter het pand hebben we veel parkeerruimte en een mooie tuin.

Adres Schiekade 45

Rotterdam, 3033 BC