Overslaan naar content

Assistant Controller

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

He! Assistant Controller. Jouw expertise is nodig! Wil je jezelf ontwikkelen? Investeren in nog meer kennis en skills door als interim assistent controller aan de slag te gaan bij verschillende bedrijven? Kortom: afwisseling zonder zekerheid te verliezen? Masters in Finance biedt je een vast contract + auto van de zaak + salarisgroei tussen de 4-9% + salaris tussen €3050,- en €3749,-.


Masters in Finance
Wij koppelen onze financiële experts op interimbasis aan mooie, interessante opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Op deze manier ontwikkel jij jezelf heel snel als financieel expert en slurp je in korte tijd veel kennis op. Je opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Behalve een vast contract krijg je bij ons een auto van de zaak. Plus nog veel meer. Dus lees even verder!


Jouw werk
Jij ondersteunt de controller bij jouw verschillende opdrachtgevers. Samen zorgen jullie voor een tijdige, juiste en volledige financiële bedrijfsvoering. Een greep uit de meest voorkomende werkzaamheden: je stelt jaarrekeningen, boekjaar dossiers op en aangiften omzetbelastingen op. Je zorgt voor het crediteuren- en debiteurenbeheer en boekt dagelijks facturen en bankmutaties in. Uiteraard ben je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je exacte taken zijn bij elke opdrachtgever natuurlijk weer net iets anders.


Wie ben jij?

Om te werken als interim Assistant Controller vragen we bepaalde eigenschappen van je. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Ook ben je communicatief zeer vaardig en ben je in staat goed samen te werken met verschillende soorten mensen. Je weet goed om te gaan met belangentegenstellingen. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en vindt het leuk om initiatieven voor verbeteringen te bedenken en uit te voeren.

Vereisten

Functie eisen

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding in een financiële richting
 • Werkervaring binnen de financiële sector.
 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor je opdrachten.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat krijg je van ons?

Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen.

We zoeken bij Masters in Finance altijd naar mensen die altijd willen blijven leren,, ontwikkelen en groeien? Als interim financial leer je nieuwe vaardigheden bij elke opdracht, maar ook zeker binnen onze eigen Masters Academy. Dat is ons eigen opleidingsinstituut waar jij allerlei trainingen en opleidingen kunt volgen. Mis je bepaalde vaardigheden? Wil je je kennis verdiepen? Wil je een studie volgen? Dat bespreek je met je persoonlijke fieldmanager. Die is er namelijk om het jou zo aangenaam mogelijk te maken en je te ondersteunen waar nodig.


Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’

Dominic: ‘Het mooie van werken als interimmer is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’

Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is interimwerk een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’


Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen €3.050-€3.749
 • Een eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via Stipp
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 4-9%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.