Skip to content

Boost jouw carrière als financial

Masters in Finance biedt jou variatie, zekerheid, groei en niet te vergeten uitdaging! Je bent bij ons in vaste dienst, krijgt een lease-auto en we zorgen voor mooie opdrachten. Onze eerste en enige prioriteit is jouw loopbaan leuk maken. Ben je klaar met stilstaan, sleur en repeterend werk? Wil je ontwikkelen, groeien en ontdekken wat het best bij jouw carrièrepad past? Masters in Finance staat voor je klaar.

Dit doen wij voor jou

Alles in het teken van jouw loopbaan.

Investeren in jouw ontwikkeling

Je krijgt een eigen Field Manager. Jouw eigen Field Manager zorgt er niet alleen voor dat jij je werk goed kunt doen, jullie stippelen ook samen jouw loopbaan uit. Hij of zij is jouw steun, toeverlaat én vraagbaak.

Je krijgt je eigen opleidingsbudget

En natuurlijk alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen Masters Academy. 

Wij zorgen voor de mooiste opdrachten

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar een opdrachtgever. We kijken of er een match is en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ambities. Onze salesafdeling werkt hard om de mooiste bedrijven aan ons te binden. 

Wij zorgen dat je contact houdt met je collega Masters

Dat vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we onder andere events met inspirerende sprekers, feesten en natuurlijk vrijmibo’s! Het begint allemaal bij de onboarding. Want een goed begin, is het halve werk.

Uniek: Jobhoppen binnen één baan

Een jobhopper is iemand die vaak van baan wisselt. En daarom veel ervaring opdoet in verschillende disciplines van een vak. Het woord kreeg alleen in de loop van tijd een negatieve bijklank. Maar met het principe is natuurlijk niks mis. Het mooie van werken als interim financial is dat je veel verschillende bedrijven van binnen ziet, bakken vol ervaring opdoet met als bonus een enorme mensenkennis en goede social skills. En dat zonder het stigma ‘jobhopper’. Ben jij iemand die opveert van nieuwe dingen, ideeën, uitdagingen? Wil jij degene zijn die een probleem komt oplossen binnen een organisatie? Dan zit je hier goed! 

Klaar met je opleiding: wat nu?

Heel herkenbaar. Je bent klaar met je opleiding bedrijfskunde of bijvoorbeeld je studie financial business. En nu wil je starten met werken. Maar waar begin je? Welk onderdeel van het vak vind je het meest uitdagend. Waar ligt je talent? Dat ontdek je in de detachering. Je komt bij ons in vaste dienst, krijgt een auto van de zaak en wij gaan aan de slag met het vinden van de juiste opdrachten.

Zo klim jij bij elke opdracht een stukje hoger op de ladder. Op naar je einddoel. Is dat einddoel een functie als Business Controller? Directeur Financiën, Project Controller? We stippelen samen met jou het ideale carrièrepad uit.

Onze financiële vacatures

We hebben mooie opdrachten in onze portefeuille. Voor financials die net starten met hun loopbaan maar ook voor de ervaren professional. Bekijk onze vacatures!

AdministrateurRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 2.250 - € 3.049 per maand
Assistant ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.050 - € 3.549 per maand
Business ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maand
ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maand
Financial ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maand
Financieel administratief medewerkerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 2.250 - € 3.049 per maand
Financieel AnalistRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maand
Financieel MedewerkerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 2.550 - € 3.049 per maand
Interim Financial in The Netherlands (Masters in Finance)Cape Town, West-Kaap, Zuid-Afrika€ 3.549 - € 4.840
Junior Business ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.050 - € 3.549 per maand
Junior Financial ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.050 - € 3.549 per maand
Senior Financial ControllerRandstad, Zuid-Holland, Nederland€ 4.550 - € 5.800 per maand

Uitdagende opdrachten

De onderstaande bedrijven ga jij helpen met jouw expertise