Overslaan naar content

Finance Consultant

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.750 - € 6.000 per maandMasters in Finance - Consultancy

Functieomschrijving


Zie jij jezelf de kar trekken binnen een finance afdeling? Strategisch bijdragen aan de financiële planning van een bedrijf? Zoek jij uitdaging en lijkt het jou mooi om je telkens in een nieuw bedrijf en een nieuwe opdracht te verdiepen? Wij zijn Masters in Finance en samen met onze Finance Consultants helpen wij verschillende opdrachtgevers met financiële uitdagingen. Om je alvast enthousiast te maken: je krijgt bij ons direct een vast contract, een auto van de zaak en een salaris tussen de €4750,- en €6000.


Master in Finance - Consultancy
Als Finance Consultant word je ingezet als expert bij opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een bedrijf, met de zekerheid van een vaste baan. Dat houdt jouw werk als Finance Consultant uitdagend. Je consultancy opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Ben jij die persoon die zich snel op zijn gemak voelt in een nieuwe omgeving? Zie jij het als een uitdaging om steeds een nieuw financieel vraagstuk op te lossen? Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn.

Jouw werk als interim Finance Consultant is geen gewone baan. Het is een loopbaan. We vinden groei, werkgerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk bij Masters in Finance. En we verwachten dat jij dat ook vindt. Iedere interim financial heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider en eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Jouw fieldmanager is samen met jou verantwoordelijk voor je loopbaan. Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook nog eens verschillende cursussen/opleidingen volgen via ons eigen opleidingsinstituut; de Masters Academy.

Jouw werk

Elke opdracht is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen eisen en dynamiek. Als het goed is, is dat precies datgene wat jou zo aanspreekt in het werken in de Finance Consultancy. Maar om je toch een idee te geven:
In jouw rol als Finance Consultant houd je je bezig met financiële planning, analyse en rapportage. Je bent betrokken bij beslissingen en draagt bij aan de strategische planning van de organisatie. Je werkt nauw samen met het management en je bent leidend als het gaat om het bepalen van de financiële richting van het bedrijf.

Wie ben jij

Als Finance Consultant heb jij een kritische werkhouding en ben je uiteraard zelfstandig en buitengewoon accuraat. Je hebt overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen. Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied.
Om je werk als interim goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je ziet het als een uitdaging om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-studie in de richting Bedrijfskunde of Financial Management afgerond

 • 7+ jaar werkervaring als (Financial) Controller of als Finance Consultant

 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Je bent fulltime inzetbaar


Wat krijg je van ons

Na al deze informatie en functie-eisen wil jij vast weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke field manager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’


Dominic: ‘Het mooie van werken in de consultancy is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’


Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is consultancy een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’

Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €4750,- en €6000.

 • Een eigen leaseauto

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken

 • Een goede pensioenregeling via ASR

 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 2-5%

 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria

 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto

 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy

 • Persoonlijke coaching van een Field Manager

 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.