Overslaan naar content

Financiële uitdagingen oplossen

Jij kan de kar trekken binnen een financiële afdeling. Je weet precies wat daarvoor nodig is. Je kan afdelingen praktisch helpen, maar je kan ook op strategisch niveau veranderingen doorvoeren die impact hebben.

Je schrikt niet van bedrijven die uit het jasje zijn gegroeid, of als er echt grote uitdagingen zijn door investeringen, overnames of fusies. Jij staat dan te popelen om dat in goede banen te leiden.

Wie ben jij?

Als Finance Consultant heb jij een kritische werkhouding en ben je uiteraard zelfstandig en buitengewoon accuraat. Je hebt overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen. Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Dit zeggen onze financiële interimmers en consultants over het werk

Ervaringen van onze Masters om jou te overtuigen ;)

 • Ik vind de afwisseling van het werk als interimmer heel fijn en Masters is gewoon een hele goede werkgever. Ik heb een auto van de zaak, leuke collega’s en alles is heel goed geregeld.

  Sorendly Urbano

  Interim Finance

 • Ik ben van administratief/financieel controller gegroeid naar project/business controller. Ik had deze stappen misschien bij één bedrijf ook wel gemaakt, maar ik denk niet dat ik dezelfde persoonlijke ontwikkeling zou hebben doorgemaakt. Dat komt door de variatie in opdrachten en omdat je je steeds aan andere omstandigheden moet aanpassen.

  Ruben van der Steen

  Interim Finance

 • Het was eigenlijk mijn bedoeling zo’n drie jaar te blijven. Lekker veel ervaring opdoen en dan verder. Ik ben er nu na ruim 12 jaar nog omdat ik het werken als interimmer gewoon heel leuk vind. Ik vind het uitdagend en tegen de tijd dat het werk routineus wordt, ga ik door naar een nieuw bedrijf.

  Christiaan Verhagen

  Interim Finance

Dit doen wij voor jou

Alles in het teken van jouw loopbaan.

Investeren in jouw ontwikkeling

Je krijgt een eigen Field Manager. Jouw eigen Field Manager zorgt er niet alleen voor dat jij je werk goed kunt doen, jullie stippelen ook samen jouw loopbaan uit. Hij of zij is jouw steun, toeverlaat én vraagbaak.

Je krijgt je eigen opleidingsbudget

En natuurlijk alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen Masters Academy. 

Wij zorgen voor de mooiste opdrachten

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar een opdrachtgever. We kijken of er een match is en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ambities. Onze salesafdeling werkt hard om de mooiste bedrijven aan ons te binden. 

Wij zorgen dat je contact houdt met je collega Masters

Dat vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we onder andere events met inspirerende sprekers, feesten en natuurlijk vrijmibo’s! Het begint allemaal bij de onboarding. Want een goed begin, is het halve werk.

Overtuigd?

Solliciteer vandaag nog als Finance Consultant!

Finance Consultant
Op locatie
€ 4.750 - € 6.000 per maand