Overslaan naar content

Jij bent de reddende engel!

Onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen: ze zoeken een professional om een probleem op te lossen. Een tekort aan personeel op de financiële administratie, een grote opdracht die af moet, seizoensdrukte? Jij duikt in het probleem, zet je vaardigheden in en helpt ze uit de brand!

De opdrachten

Je komt steeds in een nieuwe situatie terecht. Je exacte taken zijn bij elke opdrachtgever natuurlijk weer net anders. Precies de diversiteit waar jij naar op zoek bent, toch? Om je een idee te geven, zie je hieronder praktijkvoorbeelden:

Rechterhand van de financial controller

Een korte opdracht bij KLM: de financial controller helpen met het opstellen van het jaarverslag.

Vliegende keep: projecten oppakken

Bij Boskalis werken aan verschillende projecten. Van projectadministratie tot het implementeren van een heel nieuw systeem. 

Verschillende opdrachten

Meewerken op de afdeling customer support, een opdracht als project administrateur, aan de slag als junior controller of als expense accountant.

Weten waar je aan toe bent met het Loopbaandpad

Wie ben jij?

We zoeken mbo-ers met het Masters-DNA. Dat betekent flexibiliteit, leergierigheid en het vermogen je snel aan te passen. Maar ook sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn belangrijk. Kortom, wil jij leren, in jezelf investeren en hierdoor verder groeien in het finance vak? Dan moet je bij ons zijn!

Dit zeggen onze financiële interimmers en consultants over het werk

Ervaringen van onze Masters om jou te overtuigen ;)

 • Ik vind de afwisseling van het werk als interimmer heel fijn en Masters is gewoon een hele goede werkgever. Ik heb een auto van de zaak, leuke collega’s en alles is heel goed geregeld.

  Sorendly Urbano

  Interim Finance

 • Ik ben van administratief/financieel controller gegroeid naar project/business controller. Ik had deze stappen misschien bij één bedrijf ook wel gemaakt, maar ik denk niet dat ik dezelfde persoonlijke ontwikkeling zou hebben doorgemaakt. Dat komt door de variatie in opdrachten en omdat je je steeds aan andere omstandigheden moet aanpassen.

  Ruben van der Steen

  Interim Finance

 • Het was eigenlijk mijn bedoeling zo’n drie jaar te blijven. Lekker veel ervaring opdoen en dan verder. Ik ben er nu na ruim 12 jaar nog omdat ik het werken als interimmer gewoon heel leuk vind. Ik vind het uitdagend en tegen de tijd dat het werk routineus wordt, ga ik door naar een nieuw bedrijf.

  Christiaan Verhagen

  Interim Finance

Dit doen wij voor jou

Alles in het teken van jouw loopbaan.

Investeren in jouw ontwikkeling

Je krijgt een eigen Field Manager. Jouw eigen Field Manager zorgt er niet alleen voor dat jij je werk goed kunt doen, jullie stippelen ook samen jouw loopbaan uit. Hij of zij is jouw steun, toeverlaat én vraagbaak.

Je krijgt je eigen opleidingsbudget

En natuurlijk alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen Masters Academy. 

Wij zorgen voor de mooiste opdrachten

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar een opdrachtgever. We kijken of er een match is en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ambities. Onze salesafdeling werkt hard om de mooiste bedrijven aan ons te binden. 

Wij zorgen dat je contact houdt met je collega Masters

Dat vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we onder andere events met inspirerende sprekers, feesten en natuurlijk vrijmibo’s! Het begint allemaal bij de onboarding. Want een goed begin, is het halve werk.

Overtuigd?

Solliciteer vandaag nog als Masters in Administration!

Administrateur
Op locatie
€ 2.350 - € 3.049 per maand
Financieel administratief medewerker
Op locatie
€ 2.350 - € 3.049 per maand