Skip to content

Financial Controller

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Word jij gelukkig van het verbeteren van processen op een financiële afdeling? En wat dacht je van jaarafsluitingen, rapportages en analyses? Wij hebben jouw expertise nodig. In jouw auto van de zaak rijd je als Financial Controller om de paar maanden naar een ander bedrijf. Tijdelijke opdrachten maar wel met een vast contract, voor een salaris tussen de €3550,- en €4549,-. Daarnaast kan je elk jaar rekenen op een salarisgroei tussen de 3 en 8%. Kom werken bij Masters in Finance!


Master in Finance

Masters in Finance detacheert financieel talent bij mooie, interessante opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Op deze manier ontwikkel jij jezelf heel snel als Financieel expert en slurp je in korte tijd veel kennis op. Je opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Behalve werkervaring gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij leergierig en wil je investeren in jezelf? Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn.

Jouw werk als interim is geen gewone baan. Het is een loopbaan. Wat we daarmee bedoelen? We vinden groei, werk gerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk bij Masters in Finance. En we verwachten dat jij dat ook vind. Iedere interim financial heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. Jouw fieldmanager is samen met jou verantwoordelijk voor je loopbaan. Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook nog eens verschillende cursussen/opleidingen volgen via ons eigen opleidingsinstituut; de Masters Academy.


Jouw werk

Je bewaakt als Financial Controller de financiële positie en resultaten van het bedrijf. Je levert een grote bijdrage aan het verbeteren van processen en systemen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ben je actief bezig met het automatiseren en optimaliseren van de financiële afdeling.

Je voorziet het management van de juiste cijfers. Je draagt verantwoordelijkheid voor een juiste en tijdige financiële verantwoording, waaronder periodieke afsluitingen en rapportages.


Uiteraard ben je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je exacte taken zijn bij elke opdrachtgever natuurlijk weer net iets anders.


Wie ben jij

Het is voor ons vanzelfsprekend dat je als Financial Controller zelfstandig en buitengewoon accuraat bent. Je bent goed in analyseren en je hebt coördinerende capaciteiten. Om je werk als interim goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je vindt het leuk om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn goed en je bent gemotiveerd om je soft skills nog verder te ontwikkelen.

Vereisten

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-studie in de richting Bedrijfskunde of Financial Business Management afgerond.
 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht.
 • Werkervaring binnen Controlling.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met het werken met verschillende financiële pakketten (zoals Sap, Exact of Oracle)
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar


Wat krijg je van ons
Na al deze informatie en functie-eisen wil jij natuurlijk weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke fieldmanager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’

Dominic: ‘Het mooie van werken in de detachering is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’

Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is detacheren een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’


Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen 3.550-4.549
 • Een eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 3-8%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeestenof

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.