Overslaan naar content

Business Controller

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.750 - € 4.749 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Budgetten en begrotingen? Jij bent er gek op. Ben jij assertief, communicatief vaardig en heb je het in je om mensen mee te nemen in jouw visie? Mooi! Dan vertellen we jou heel graag meer over Masters in Finance! Om je alvast enthousiast te maken: je krijgt bij ons direct een vast contract, een auto van de zaak en een salaris tussen de €3750,- en €4749,-.


Master in Finance

Wij zijn Masters in Finance. Aangenaam! Wij koppelen onze financiële experts op interimbasis aan mooie, interessante opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Op deze manier ontwikkel jij jezelf heel snel en slurp je in korte tijd veel kennis op. Je opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Ben jij leergierig en wil je investeren in jezelf? Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn.

Jouw werk als interim is geen gewone baan. Het is een loopbaan. Wat we daarmee bedoelen? We vinden groei, werkgerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk bij Masters in Finance. En we verwachten dat jij dat ook vind. Iedere interim financial heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. Jouw fieldmanager is samen met jou verantwoordelijk voor je loopbaan. Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook nog eens verschillende cursussen/opleidingen volgen via ons eigen opleidingsinstituut; de Masters Academy.


Jouw werk

Als Business Controller heb je veel contact met het MT en werk je nauw samen met de financieel directeur.Je hebt een adviserende rol als het gaat om de financiële administratie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verbeteren van verschillende periodieke rapportages en analyses die inzicht geven om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Jij bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking, de projectadministratie en het controleren en optimaliseren van financiële processen. Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je exacte taken zijn bij elke opdrachtgever natuurlijk weer net iets anders.


Wie ben jij

Als Business Controller heb jij een kritische werkhouding en ben je uiteraard zelfstandig en buitengewoon accuraat. Je beschikt over een sterke overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen.

Om je werk als interim goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je ziet het als een uitdaging om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-studie in de richting Bedrijfskunde of Financial Business Management afgerond.
 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als Controller
 • Diepgaande kennis van Finance & Accounting
 • Je bent fulltime inzetbaar


Wat krijg je van ons

Na al deze informatie en functie-eisen wil jij vast weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke field manager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’

Dominic: ‘Het mooie van werken als interimmer is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’

Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is interimwerk een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’


Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €3750,- en €4749,-
 • Een eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via ASR
 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 2-5%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeestenof

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.