Overslaan naar content

Business Controller

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.750 - € 6.000 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Direct een vast contract, een auto van de zaak en een salaris tussen de €4750-€6000,-? Bij Masters in Finance zoeken we een Business Controller! Wij zoeken uitdagende interim opdrachten voor je uit, op die manier heb je zekerheid en variatie in je werk!


Masters in Finance

Wij zijn Masters in Finance en we koppelen onze financiële consultants op interimbasis aan mooie, interessante opdrachtgevers.

Wij en onze opdrachtgevers zien je als financieel expert. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. In deze functie word je ingevlogen als Business Controller óf als Finance Consultant.

Je wordt dus ingezet als expert bij opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een bedrijf, je lost problemen op en je adviseert. En dat mét de zekerheid van een vaste baan.

Je consultancy opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden.

Jouw werk

Als Business Controller heb je veel contact met het MT en werk je nauw samen met de financieel directeur. In je rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en verbeteren van verschillende periodieke rapportages en analyses die inzicht geven om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Ook ben jij degene die verantwoordelijk is voor de budgetbewaking, de projectadministratie en het controleren en optimaliseren van financiële processen.

Uiteraard zijn je taken bij iedere opdrachtgever net iets anders, dat is het mooie van consultancy!

Wie ben jij

Als Business Controller heb jij een kritische werkhouding, ben je zelfstandig en buitengewoon accuraat. Je hebt overtuigingskracht en sterk analytisch vermogen.

Om je werk als interimmer goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je ziet het als een uitdaging om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding in een financiële richting
 • Je hebt een rijbewijs
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt 5+ jaar werkervaring op een financiële afdeling
 • Je bent fulltime inzetbaar


Wat krijg je van ons

Na al deze informatie en functie-eisen wil jij vast weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke field manager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zegt je toekomstige collega over de baan als interim financial:


Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’


Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €4750-€6000,-
 • Een eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via ASR
 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 2-5%
 • Mogelijkheid om hybride te werken
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames- of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto
 • Een bonusregeling gebaseerd op je gedeclareerde uren
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Je eigen Field Manager waar je altijd bij terecht kan
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.