Skip to content

Junior Business Controller

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.050 - € 3.549 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Is het tijd voor de tweede stap in je carrière als financial? Blijft die langverwachte promotie waar je op hoopte uit? Wil je afwisseling? Je talent ontplooien? Wij zijn Masters in Finance en wij detacheren finance professionals bij interessante opdrachtgevers! Bij ons kun je snel stappen zetten. Dat doen we door je te trainen in onze Masters Academy en door je veel werkervaring op te laten doen bij onze opdrachtgevers. We maken werk van jouw loopbaan. Na 2 tot 3 opdrachten kan je al flink doorgroeien. Naar de functie van Business Controller bijvoorbeeld! Veel sneller dan als je bij 1 bedrijf zou werken! Je krijgt bij ons een vast contract, een salaris tussen €3050-€3549 + een auto van de zaak.


Masters in Finance

Wij zijn een detacheringsbureau. Je komt bij ons in vaste dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Werken als interim financial biedt jou de kans om te ontdekken waar je talenten en je interesses liggen. Door in kort tijdsbestek veel organisaties van binnen te zien, groeit jouw werkervaring razendsnel. Je bent bij iedere opdracht sneller up and running, herkent werkzaamheden, doorziet processen en je leert werken in verschillende culturen. We dagen je bij elke opdracht uit om meer te doen dan van je gevraagd wordt. Zo creëer je waarde voor de opdrachtgever en voor jezelf.


Fieldmanager
Jouw werk als interimmer is geen gewone baan. Het is een loopbaan. Groei is voor ons belangrijk. En we verwachten dat jij dat ook vindt. Iedere interim finance professional heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. Jouw fieldmanager coacht jou in je ontwikkeling en helpt je bij het kiezen van de juiste cursussen en opleidingen van de Masters Academy. Ook kijken jullie samen hoe jij het maximale uit je opdracht kunt halen.


Jouw werk
Je kunt je voorstellen dat je werkzaamheden per opdracht verschillen. Als Junior Business Controller heb jij de ambitie om door te groeien tot Business Controller. Daar heb je ervaring voor nodig en die doe je in grote hoeveelheden bij ons op. Een greep uit je mogelijke werkzaamheden: Je houdt je bezig met het opstellen van budgetten en begrotingen en controleert resultaten en kosten. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de forecast en je geeft de budgethouders inzicht in de ontwikkeling van de budgetten. Je stelt business cases op en je vertaalt cijfers naar business.


Wie ben jij?
Om te werken als interimmer heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te passen zijn belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zelfstandig en gestructureerd werken. Naast al deze eigenschappen ben je ambitieus en leergierig.

Vereisten

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding in financiële richting
 • Relevante werkervaring
 • Ervaring met het werken met verschillende financiële pakketten (e.g. Sap, Exact of Oracle) is vereist
 • Kennis van IFRS, Financial Accounting en GAAP heeft de voorkeur
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht.

Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Masters in Finance is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke coach en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zeggen je toekomstige collega’s over Masters in Finance:

Sorendly, Financial Controller: ‘Ik voel me hier thuis en gewaardeerd. Ik vind het echt fantastisch! Ik zeg het tegen al mijn vrienden. Ze zien ook wel dat ik voor een mooi bedrijf werk. Ik vind de afwisseling van het werk in de detachering heel fijn en Masters in Finance is gewoon een hele goede werkgever. Ik heb een auto van de zaak, leuke collega’s en alles is heel goed geregeld.’

Ruben, Project Controller / Business Controller: ‘Ik ben van administratief/financieel controller gegroeid naar project/business controller.

Ik had deze stappen misschien bij één bedrijf ook wel gemaakt, maar ik denk niet dat ik dezelfde persoonlijke ontwikkeling zou hebben doorgemaakt. Dat komt door de variatie in opdrachten en omdat je je steeds aan andere omstandigheden moet aanpassen. Ik merk het verschil bij leeftijdsgenoten die heel dedicated zijn aan één bedrijf. Als ze moeten schakelen en te maken krijgen met veranderingen, dan hebben ze daar vaak moeite mee.’


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract
 • Salaris tussen €3050-€3549
 • Een leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 4-9%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.