Overslaan naar content

Finance Manager

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.750 - € 6.000 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Een auto van de zaak, een vaste aanstelling, een pensioenregeling en een salaris tussen de €4750-€6000,-? Masters in Finance is op zoek naar een Finance Manager. Word jij het financieel aanspreekpunt voor ons Management, de Backofficemedewerkers en onze Masters?


Positie binnen de Masters Group

Als Finance Manager ben je de direct leidinggevende van de Finance medewerker en Assistant Controller. Samen met de Chief Executive Officer, de Chief Operating Officer, de HR Director en Sales Director vorm je het MT van de gehele Masters Group. Samen voeren jullie overleg over de operationele en strategische bedrijfsvoering. 

Ook schakel je regelmatig met de afdelingen fieldmanagement en sales zodat je goed op de hoogte bent van de laatste wijzigingen die invloed hebben op de financiële zaken zoals salaris- en contractmutaties, indiensttreding, uitdiensttreding en de start- en beëindiging van opdrachten.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Operating Officer.


Jouw werk
Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en het aansturen van de dagelijkse Finance operatie. Jouw taken? Ga er maar even voor zitten, want met deze baan kun je echt impact maken binnen onze organisatie.

Jij stuurt je team aan en coacht hen. Je stelt financiële rapportages en budgetten op en controleert de algehele financiële administratie van de diverse werkmaatschappijen (OB, VPB, LB,). Ook verwerk en rond je de maand- en jaarafsluitingen af. Je fungeert als aanspreekpunt voor de accountants en je stelt gedetailleerde financiële rapportages op. Je beheert het wagenpark, je participeert in het MT, verwerkt de salarismutaties en de administratie rondom pensioenen.

Ook speel je een actieve rol in het identificeren en implementeren van procesoptimalisaties binnen de financiële afdeling.


Wie ben jij?

Jij bent een proactieve Finance Manager die beschikt over sterke communicatieve en leidinggevende capaciteiten.

Je werkt nauwkeurig; bent accuraat, weet de juiste prioriteiten te stellen en je begrijpt waar je mee bezig bent. 

We vinden het in deze toonaangevende rol binnen onze organisatie belangrijk dat je eigenaarschap toont. Je weet met jouw argumenten de stakeholders te overtuigen.


Integriteit, flexibiliteit en resultaatgericht is een vereiste. Ook bent je in staat om oplossingsgericht en besluitvaardig te werk te gaan. Kun jij je vinden in deze eigenschappen? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn!

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding in een financiële richting;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

 • Je bent bij voorkeur fulltime (40 uur per week) beschikbaar;

 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring binnen het Finance vakgebied;

 • Kennis van AFAS;

 • Kennis van Power Bi (pré).

Ons aanbod

 • Een fulltime salaris tussen €4.750 en €6.000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;

 • Dienstverband voor onbepaalde tijd bij voldoende gebleken geschiktheid;

 • 8% vakantiegeld;

 • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken;

 • Pensioenregeling bij ASR;

 • Werken in een schitterend monumentaal pand;

 • Dagelijks een heerlijke lunch;

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.