Overslaan naar content

Recruitment Consultant

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.750 - € 4.749 per maandMasters in HR

Functieomschrijving

Heb jij echte interesse in mensen en wil je verder groeien in het recruitmentvak? Kom dan werken bij onze mooie organisatie in Rotterdam. Masters in HR zoekt een recruitment consultant! We bieden een salaris tussen €3.750 en €4.749 euro bruto per maand, een telefoon van de zaak en een leaseauto. 


Over Masters
Masters in HR plaatst interim professionals bij allerlei interessante bedrijven. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! 


Jouw werk

Jij werkt als recruitment consultant steeds bij andere opdrachtgevers. Zij kloppen bij ons aan met een bepaald recruitmentvraagstuk. En jij gaat aan de slag om dat vraagstuk op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een recruitment-project dat in goede banen moet worden geleid, het invoeren van een nieuw ATS-systeem of het stroomlijnen van sollicitatietrajecten. Het mooie is dat de vraag per opdrachtgever verschilt en jij dus steeds in een nieuw vraagstuk kunt duiken. 


Wie ben jij?
Je bent iemand met een heldere communicatiestijl, je luistert actief en je bent in staat duidelijke adviezen te geven. Je bent creatief, hebt ideeën en bent daadkrachtig. Belangrijk is een flexibele instelling. Je werkt tenslotte telkens in een nieuwe omgeving. Je past je makkelijk aan en bent goed in het onderhouden van relaties. Heb je werkervaring opgedaan bij een werving & selectiebureau? Dan is dat zeker een pré.

Vereisten

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau

 • Tussen de 3-5 jaar werkervaring binnen recruitment

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar


Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Jij weet als HR professional als geen ander dat je een kandidaat wat te bieden moet hebben.

Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke field manager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?

Ons aanbod

 • Een salaris tussen €3.750 en €4.749 euro bruto per maand o.b.v. ervaring

 • Een contract van minimaal 1 jaar en daarna direct een vast contract

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken

 • Telefoon van de zaak

 • Pensioenregeling bij Stipp

 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen in onze eigen Masters Academy

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten


Wat zeggen je toekomstige collega’s?


Evelien Meesters
‘Ik heb voor interimwerk gekozen omdat projectmatig werken goed bij mij past. Zo kan ik in een korte periode mijn theoretische kennis combineren met mijn ervaring en dit afstemmen op verschillende situaties in organisaties. Interimwerk via Masters in HR is aldus een hele logische stap voor mij geweest. Ook door de vele scholings opties bij de Masters Academy. De organisatie waar ik nu voor werk heeft nog geen HR-afdeling. Die ga ik opstarten en vormgeven door te kijken wat de juiste keuzes zijn voor dit bedrijf. Dat is eigenlijk een ietwat strategische rol zoals die van een HR business partner. Die opleiding mag ik hopelijk binnenkort ook volgen bij de Masters Academy.’


Dominique de Moor

‘Ik zit helemaal op mijn plek in de interimwereld. Als ik ergens vast in dienst was geweest had ik waarschijnlijk minder afwijkende situaties en projecten meegemaakt waarmee ik mezelf kon ontwikkelen. Je komt elke keer in een nieuwe situatie terecht waar je hulp hard nodig is en je vaak een groot verschil kan maken voor de opdrachtgever. Tot nu toe word ik vaak ingezet voor diverse projecten waardoor geen dag hetzelfde is. Waar je bij de ene opdracht veel leert over salarisadministratie, leer je bij de andere weer veel over verzuimbegeleiding en preventie. Je kan je hierdoor goed onderzoeken waar je talent ligt. Daarnaast heb ik me komend jaar al voor twee trainingen ingeschreven bij de Master Academy.’


Jolene Ganga

‘De Masters Group is een nuchter en ondernemend bedrijf. Wat ze zeggen, doen ze ook en maken ze waar. De medewerker én diens ontwikkeling staan centraal. Dat vind ik mooi om te ervaren, dat het ook in het interimmen kan. Ook word er echt gewerkt aan verbinding tussen de masters collega's, zo krijg je een hecht netwerk. Het is fijn te kunnen levelen met mensen die hetzelfde doen.’


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.