Overslaan naar content

Junior HR-interim Professional

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.550 - € 3.049 per maandMasters in HR

Functieomschrijving

Heb jij al minimaal één jaar werkervaring binnen het HR-werkveld en sta je te popelen om veel meer praktijkervaring op te doen? Wel eens aan interimwerk gedacht? Wij zijn Masters in HR, een bureau dat HR-talenten koppelt aan superleuke opdrachtgevers. Je krijgt bij ons een korte interne opleiding, een auto van de zaak en een salaris tot 3049,- bruto per maand. Interessant? Lees dan verder.


Masters in HR
Wij zijn Masters in HR en samen met onze interim HR-professionals helpen wij interessante opdrachtgevers! Wij zorgen voor leuke en uitdagende opdrachten bij diverse interessante bedrijven. Het mooie van interimwerk is dat je telkens inzicht krijgt in een ander bedrijf en dus bij elke opdracht nieuwe dingen leert en doet. Je leert veel over jezelf. Wat zijn je sterke punten en waar kan jij jezelf nog ontwikkelen. Welk soort werk ligt je goed en wat niet. Je vergaart in korte tijd een schat aan ervaring!


Jouw werk
Je werkzaamheden kunnen per opdrachtgever natuurlijk verschillen. Maar over het algemeen kunnen we er dit over zeggen: Jij bent verantwoordelijk voor alle in,- door en uitstroom van medewerkers. Je houdt je bezig met alle HR-rapportages en je registreert nauwkeurig al het ziekteverzuim.


Wie ben jij?
Om te werken als interim HR-medewerker moet je bepaalde eigenschappen hebben. Als interim werk je bij verschillende opdrachtgevers, dus is het belangrijk dat je beschikt over veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je bent een doorzetter en je denkt oplossingsgericht. Je werkt goed zelfstandig, maar ook binnen een team. Tot slot kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en goed omgaan met veranderingen.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt een hbo-opleiding succesvol afgerond in de richting van HRM
 • Minimaal één jaar werkervaring in HR
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs


Wat krijg je van ons?
Nu we je overspoeld hebben met een berg aan informatie, wil je natuurlijk weten wat wij jou te bieden hebben. Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen. Wij besteden veel tijd in onze Masters . Op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Je krijgt een persoonlijke Field Manager die je altijd kunt contacten en waar je mee kunt sparren. In de Masters Academy, ons eigen opleidingsinstituut, krijg je de mogelijkheid om trainingen, cursussen en studies te volgen!


Ons aanbod

 • Tijdelijk contract met de intentie tot een vast contract
 • Salaris, afhankelijk van je ervaring, tussen 2.550-3.049
 • Kies je eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via Stipp
 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 5-10%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.