Overslaan naar content

Junior HR Business Partner

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maandMasters in HR

Functieomschrijving

Is het tijd voor de tweede stap in je HR-carrière? Wil je afwisseling in je werk? Je talenten verder ontwikkelen en veel praktijkkennis opdoen? Wij zijn Masters in HR en samen met onze interim HR-professionals helpen wij interessante opdrachtgevers! Wij zoeken een Junior HR Business Partner met 3 tot 5 jaar werkervaring in het HR vakgebied. Je krijgt bij ons een vast contract, een salaris tussen €3050-€3749 + een auto van de zaak. 


Masters in HR

Wij zijn Masters in HR en samen met onze interim HR-professionals helpen wij interessante opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Op deze manier leer je waar je goed in bent, wat je het allerleukst vindt om te doen en op welk vlak je jouw skills nog kunt verbeteren.


Jouw werk
Als interim Junior HR Business Partner kom je telkens in een ander bedrijf terecht. Je kunt je dus voorstellen dat je werkzaamheden per bedrijf verschillen. Dat maakt het werk afwisselend. Bovendien is het goed voor je mensenkennis. Je verdiept je elke keer in een nieuwe werkomgeving met nieuwe collega’s en dat is heel waardevol voor iemand die carrière wil maken in het HR vak.

Een greep uit de werkzaamheden die je tegen kunt komen: het adviseren van managers wat betreft HR-vraagstukken, het coördineren van HR Business gerelateerde projecten, je ondersteunt initiatieven voor organisatieontwikkeling, vanuit de doelstellingen van de business maak je een vertaalslag naar het HR vakgebied om dit vervolgens om te zetten in concrete taken en acties en je beantwoord HR-vragen van medewerkers. En natuurlijk voer je de operationele HR-werkzaamheden zoals het opstellen van contracten, brieven en het bijhouden van dossiers. Kortom je staat centraal in de organisatie en draagt bij aan een juiste afstemming tussen de directie en de werknemers, met in ogenschouw hebbende de daarbij behorende bedrijfsdoelstellingen.


Wie ben jij?
Om te werken als interim Junior HR Business Partner heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit, het kunnen omgaan met verschillende belangen en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must in HR en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zelfstandig en gestructureerd werken.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in de HR
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in human resources management
 • Je hebt een rijbewijs
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar


Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Jij weet als HR professional als geen ander dat je een kandidaat wat te bieden moet hebben.

Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke coach en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract
 • Salaris tussen €3050-€3749
 • Kies je eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via Stipp
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 4-9%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.