Overslaan naar content

Junior HR Adviseur

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.050 - € 3.749 per maandMasters in HR

Functieomschrijving

Is de functie van Senior HR Manager jouw ultieme doel? Maar ben je wat betreft werkervaring en vaardigheden nog niet op dat punt? Stap dan in de wereld van interimwerk en ontwikkel je talenten en praktijkkennis. Wij zijn Masters in HR en samen met onze interim HR-professionals helpen wij interessante opdrachtgevers! Wij zoeken een Junior HR Adviseur met 2 tot 4 jaar werkervaring. Je krijgt bij ons meteen een vast contract, een salaris tussen €3050-€3749 + een auto van de zaak.


Masters in HR
Wij zijn Masters in HR en samen met onze interim HR-professionals helpen wij interessante opdrachtgevers. Je komt bij de Masters Group in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Je neemt dus steeds een kijkje in een ander bedrijf en krijgt telkens te maken met andere uitdagingen en werkzaamheden. En dat alles met de zekerheid van een vaste baan! Je leert waar je goed in bent, wat je het allerleukst vindt om te doen en op welk vlak je jouw skills nog kunt verbeteren. 


Jouw loopbaan
Na enkele jaren als interimmer kun je de stap maken naar de functie van HR Adviseur en daarna naar Senior HR Adviseur. Wil je er geen jaren over doen? Je kunt je carrière bij ons ook versnellen. Neem je initiatief bij je opdrachten, leer je vaardigheden die horen bij een volgend functieniveau en gebruik je onze Masters Academy om je kennis te verbreden en te verdiepen? Dan kijk je met jouw Field Manager naar je voortgang en maak je die versnelde stap. 


Jouw werk
Je kunt je voorstellen dat je werkzaamheden per bedrijf verschillen. Dat maakt het werk afwisselend. Je verdiept je elke keer in een nieuwe werkomgeving, bedrijfscultuur en werkt met nieuwe collega’s. Allemaal enorm waardevol voor iemand die carrière wil maken in het HR vak. Een greep uit de werkzaamheden die je tegen kunt komen: het adviseren van managers wat betreft HR-vraagstukken, het coördineren van het ziekteverzuim, salarisverwerking, het beantwoorden van HR-vragen van medewerkers en het ondersteunen bij werving en selectie van nieuwe medewerkers, zoals het opstellen van vacatures en het plannen van sollicitatiegesprekken. Ook assisteer je bij de implementatie van HR-programma's, trainingen en workshops. En natuurlijk de operationele HR-werkzaamheden zoals het opstellen van contracten, brieven en het bijhouden van dossiers.


Wie ben jij?
Om te werken als interim HR-Adviseur heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must in de HR en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Verder werk je zelfstandig, precies gestructureerd.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt 2 tot 4 jaar ervaring in de HR

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in human resources management

 • Je hebt een rijbewijs

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Jij weet als HR professional als geen ander dat je een medewerker wat te bieden moet hebben.

Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Bij Masters kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke Field Manager en je hebt naast alle trainingen in de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie.


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract

 • Salaris tussen €3050-€3749

 • Kies je eigen leaseauto

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken

 • Pensioenregeling via Stipp

 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 4-9%

 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria

 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy

 • Persoonlijke coaching van een Field Manager

 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten


Wat zeggen je toekomstige collega’s?


Evelien Meesters
‘Ik heb voor interimwerk gekozen omdat projectmatig werken goed bij mij past. Zo kan ik in een korte periode mijn theoretische kennis combineren met mijn ervaring en dit afstemmen op verschillende situaties in organisaties. Interimmen via Masters in HR is aldus een hele logische stap voor mij geweest. Ook door de vele scholings opties bij de Masters Academy. De organisatie waar ik nu voor werk heeft nog geen HR-afdeling. Die ga ik opstarten en vormgeven door te kijken wat de juiste keuzes zijn voor dit bedrijf. Dat is eigenlijk een ietwat strategische rol zoals die van een HR business partner. Die opleiding mag ik hopelijk binnenkort ook volgen bij de Masters Academy.’


Dominique de Moor

‘Ik zit helemaal op mijn plek in de interimwereld. Als ik ergens vast in dienst was geweest had ik waarschijnlijk minder afwijkende situaties en projecten meegemaakt waarmee ik mezelf kon ontwikkelen. Je komt elke keer in een nieuwe situatie terecht waar je hulp hard nodig is en je vaak een groot verschil kan maken voor de opdrachtgever. Tot nu toe word ik vaak ingezet voor diverse projecten waardoor geen dag hetzelfde is. Waar je bij de ene opdracht veel leert over salarisadministratie, leer je bij de andere weer veel over verzuimbegeleiding en preventie. Je kan je hierdoor goed onderzoeken waar je talent ligt. Daarnaast heb ik me komend jaar al voor twee trainingen ingeschreven bij de Master Academy.’


Jolene Ganga

‘De Masters Group is een nuchter en ondernemend bedrijf. Wat ze zeggen, doen ze ook en maken ze waar. De medewerker én diens ontwikkeling staan centraal. Dat vind ik mooi om te ervaren, dat het ook in het interimwereldje kan. Ook word er echt gewerkt aan verbinding tussen de masters collega's, zo krijg je een hecht netwerk. Het is fijn te kunnen levelen met mensen die hetzelfde doen.’


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.