Overslaan naar content

HR Consultant

Op locatie
 • Randstad, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.750 - € 6.000 per maandMasters in HR - Consultancy

Functieomschrijving

Ben jij een doorgewinterde HR-professional en ben je klaar voor een leidinggevende functie als HR Consultant? Zijn er bij je huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden? Wij hebben die wel. Wij zijn Masters in HR - Consultancy en samen met onze HR Consultants helpen wij opdrachtgevers met HR vraagstukken. Je krijgt bij ons een vast contract, een salaris tussen €4750-€6000 + een auto van de zaak.


Masters in HR - Consultancy

Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende consultancy opdrachten bij interessante bedrijven. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Wij kunnen jou de uitdaging en doorgroeimogelijkheden bieden die je in jouw huidige baan wellicht mist.


Jouw werk
Als HR Consultant kom je telkens in een ander bedrijf terecht op tactisch en strategisch niveau. Elk bedrijf is anders en je kunt je voorstellen dat dat ook geldt voor je werkzaamheden. Dat maakt het werk afwisselend en verrijkt jouw mensenkennis. Je verdiept je elke keer in een nieuwe werkomgeving met nieuwe collega’s en dat is heel waardevol.


Wie ben jij?

Om te werken als HR Consultant heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must in de HR en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in de HR
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in human resources management
 • Je hebt een rijbewijs
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar


Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Jij weet als HR professional als geen ander dat je een kandidaat wat te bieden moet hebben.

Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke coach en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract
 • Salaris tussen €4750-€6000
 • Je krijgt een leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Een goede pensioenregeling via ASR
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 2-5%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.