Overslaan naar content

Samen een loopbaan uitstippelen

Jouw werk als interim is geen gewone baan. Het is een loopbaan. Wat we daarmee bedoelen? We vinden groei, werkgerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk. En we verwachten dat jij dat ook vindt.

Duidelijkheid

Je gaat ergens werken. Je doet je stinkende best. Maar je weet eigenlijk niet waar je aan toe bent?

Wij vinden dit onduidelijk. Daarom werken wij met tastbare doelen: als jij bepaalde ervaring opdoet, opleidingen en trainingen volgt: dan groei je!

 ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is detacheren een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat mij ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’ 

Ruben van der Steen, Controller

Masters Academy

Kennis verdiepen, nieuwe vaardigheden leren, een post-hbo studie volgen. Ontwikkeling staat bij de Masters Group centraal. Onze Masters Academy biedt een breed aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen voor onze Masters. Maar ook voor professionals buiten ons bedrijf die hun theoretische vakkennis willen vergroten. Met de Masters Academy haal je het maximale uit jouw loopbaan!

Uitdagende opdrachten

De onderstaande bedrijven ga jij helpen met jouw expertise

De naam Masters brengt verwachtingen met zich mee. Door te investeren in trainingen, workshops en opleidingen zorgen wij ervoor dat jij qua kennis altijd voorop loopt! Bij ons ben je dus een echte Master in je vakgebied.

Frans Claus CEO Masters Group

Binnenkort kennismaken?

Sprong jij nou van je stoel bij het lezen van al deze informatie over ons bedrijf, onze banen en onze manier van werken? Dan zijn we misschien wel een match. We zijn altijd op zoek naar ambitieuze mensen. Neem contact met ons op of stuur je motivatie en cv onze kant op. En wie weet spreken we elkaar snel! 

Dit doen wij voor jou

We gaan door het vuur voor je.

Investeren in jouw ontwikkeling

Je krijgt een eigen Field Manager. Jouw eigen Field Manager zorgt er niet alleen voor dat jij je werk goed kunt doen, jullie stippelen ook samen jouw loopbaan uit. Hij of zij is jouw steun, toeverlaat én vraagbaak.

Je krijgt je eigen opleidingsbudget

En natuurlijk alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen Masters Academy.

Wij zorgen voor de mooiste opdrachten

We sturen je natuurlijk niet zomaar naar een opdrachtgever. We kijken of er een match is en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ambities. Onze salesafdeling werkt hard om de mooiste bedrijven aan ons te binden. 

Wij zorgen dat je contact houdt met je collega Masters

Dat vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we onder andere events met inspirerende sprekers, feesten en natuurlijk vrijmibo’s! Het begint allemaal bij de onboarding. Want een goed begin, is het halve werk.