Skip to content

Senior Financial Controller

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 4.550 - € 5.800 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Senior Financial Controller

Zoek jij uitdaging en lijkt het jou mooi om je telkens in een nieuw bedrijf en een nieuwe opdracht te verdiepen? Heb jij ervaring in financieel management, accounting of controlling? En zie jij voor jezelf een leidinggevende rol binnen een finance afdeling? Wij zijn Masters in Finance. Aangenaam! Wij detacheren financiële experts bij mooie, interessante opdrachtgevers. Wij zoeken een Senior Financial Controller. Om je alvast enthousiast te maken: je krijgt bij ons direct een vast contract, een auto van de zaak en een salaris tussen de €4550,- en €5800.

Master in Finance

Masters in Finance detacheert financiële experts bij opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een bedrijf, met de zekerheid van een vaste baan. Dat houdt jouw werk als Senior Financial Controller uitdagend. Je opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Ben jij die persoon die zich snel op zijn gemak voelt in een nieuwe omgeving? Zie jij het als een uitdaging om steeds een nieuw financieel vraagstuk op te lossen? Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn.

Jouw werk als interim is geen gewone baan. Het is een loopbaan. We vinden groei, werkgerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk bij Masters in Finance. En we verwachten dat jij dat ook vindt. Iedere interim financial heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider en eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Jouw fieldmanager is samen met jou verantwoordelijk voor je loopbaan. Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook nog eens verschillende cursussen/opleidingen volgen via ons eigen opleidingsinstituut; de Masters Academy.

Jouw werk

Elke opdracht is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen eisen en dynamiek. Als het goed is, is dat precies datgene wat jou zo aanspreekt in het werken in de detachering. Maar om je toch een idee te geven:
In jouw rol als Senior Financial Controller houd je je bezig met financiële planning, analyse en rapportage. Je bent betrokken bij beslissingen en draagt bij aan de strategische planning van de organisatie. Je werkt nauw samen met het management en je bent leidend als het gaat om het bepalen van de financiële richting van het bedrijf.

Wie ben jij

Als Senior Financial Controller heb jij een kritische werkhouding en ben je uiteraard zelfstandig en buitengewoon accuraat. Je hebt overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen. Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied.
Om je werk als interim goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je ziet het als een uitdaging om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten


Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-studie in de richting Bedrijfskunde of Financial Management afgerond.

 • 7+ jaar werkervaring

 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als (Financial) Controller

 • Diepgaande kennis van Finance & Accounting

 • Je bent fulltime inzetbaar


Wat krijg je van ons

Na al deze informatie en functie-eisen wil jij vast weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke field manager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’


Dominic: ‘Het mooie van werken in de detachering is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’


Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is detacheren een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’

Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €4550,- en €5800.

 • Een eigen leaseauto

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken

 • Pensioenregeling via StiPP

 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 2-5%

 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria

 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto

 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy

 • Persoonlijke coaching van een Field Manager

 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.