Skip to content

Recruiter

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland€ 2.600 - € 3.250 per maandBackoffice

Functieomschrijving


Zelfstandig werken, werven en selecteren van de beste kandidaten, je creativiteit aanspreken om talent aan te trekken. Jij kan het allemaal. Masters in Finance zoekt een Recruiter (salaris tussen €2.600 en €3.250 euro bruto per maand) met ambitie en oprechte interesse in mensen. Je wordt met open armen ontvangen binnen onze ondernemende organisatie waar veel ruimte is voor plezier! En dat in hartje Rotterdam! Waar wacht je nog op?


Wie is Masters in Finance

Wij detacheren financieel en HR-talent, die noemen we Masters, bij mooie opdrachtgevers. Dat is wat we doen in een notendop.
Wij zijn een open, transparante organisatie waarin de ontwikkeling van talent centraal staat. Binnen Masters in Finance hebben we allemaal onze eigen kernkwaliteiten. Sales plaatst onze Masters bij opdrachtgevers, Recruitment richt zich op het werven en selecteren van de beste mensen, en onze Field Managers coachen en ondersteunen onze medewerkers naar een hoger level. Al die competenties zorgen samen voor succes. We bieden onze Masters de kans om zich te ontwikkelen en hebben ook nog eens veel plezier in wat we doen!

Vereisten

Jouw werk

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het hele recruitmentproces. Van het plaatsen van een vacature tot het arbeidsvoorwaardelijk voorstel.

En eerlijk. We werven niet in de makkelijkste branche. Je bent dus als een soort detective voortdurend aan het speuren naar de beste kandidaten, zowel voor ons Finance-label als voor ons HR-label. Je let op de harde eisen, maar je hebt ook goed door wanneer een kandidaat past binnen onze bedrijfscultuur en doorgroeipotentieel heeft. Naast dit operationele recruitment-werk verwachten we ook een flinke dosis creativiteit van je. Je weet hoe een goede candidate experience eruitziet en je ziet waar dingen sneller kunnen. Ook heb je goede ideeën om de employer branding te optimaliseren. Ons kantoor is in hartje Rotterdam en je komt terecht in een team met vijf andere recruiters.

Wie ben jij?
Je hebt bij voorkeur ervaring in het werven in de financiële branche. Je zoekt een baan met veel uitdaging. LinkedIn en jobboards als Indeed hebben geen geheimen voor je en je weet hoe en waar je de juiste kandidaten vindt. Je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen, toont oprechte interesse in mensen en je hebt het vermogen om kandidaten enthousiast te maken voor ons mooie bedrijf.

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter of intercedent
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Ons aanbod

 • Een salaris tussen €2.600 en €3.250 euro bruto per maand o.b.v. ervaring
 • Een vaste baan (met proeftijd van twee maanden)
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Telefoon van de zaak
 • Pensioenregeling bij ASR
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen in onze eigen Masters Academy
 • Dagelijks een heerlijke lunch (vanaf het voorjaar in onze achtertuin)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.