Overslaan naar content

Senior Recruiter

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.600 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Masters in Finance zoekt een recruiter! Eentje die houdt van zelfstandig werken, werven en selecteren. Heb jij ambitie en oprechte interesse in mensen? Wil je jouw creativiteit aanspreken om talent aan te trekken? We bieden een salaris tussen €3.000 en €3.600 euro bruto per maand, een telefoon van de zaak en een hele toffe en ondernemende werkomgeving in hartje Rotterdam!


Wie is Masters in Finance
Onze interim-professionals helpen onze opdrachtgevers met verschillende vraagstukken. Onze professionals noemen we Masters. Wij zijn een open, transparante organisatie waarin de ontwikkeling van talent centraal staat. Binnen Masters in Finance hebben we allemaal onze eigen kernkwaliteiten. Onze salesafdeling plaatst onze Masters bij opdrachtgevers, Recruitment richt zich op het werven en selecteren van de beste mensen, en onze Field Managers coachen en ondersteunen onze medewerkers naar een hoger level. Al die competenties zorgen samen voor succes. We bieden onze Masters de kans om zich te ontwikkelen en hebben ook nog eens veel plezier in wat we doen!

Vereisten

Jouw werk
Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het hele recruitmentproces! Van het plaatsen van een vacature tot het arbeidsvoorwaardelijk voorstel, jij bent erbij betrokken. 


En eerlijk. We werven niet in de makkelijkste branche. Je bent dus een soort detective die voortdurend speurt naar de beste kandidaten, zowel voor ons Finance-label als voor ons HR-label. Je let op de harde eisen, maar je hebt ook goed door wanneer een kandidaat past binnen onze bedrijfscultuur en doorgroeipotentieel heeft. Naast dit operationele recruitment-werk verwachten we ook een flinke dosis creativiteit van je. Je weet hoe een goede candidate experience eruit ziet en je ziet waar dingen sneller en beter kunnen. Ook heb je goede ideeën om de employer branding te optimaliseren. Dit alles doe je samen met je team, dat uit 4 collega’s bestaat. 


Wie ben jij?
Je hebt bij voorkeur ervaring in het werven in de financiële branche. Je zoekt een baan met veel uitdaging. LinkedIn en jobboards als Indeed hebben geen geheimen voor je en je weet hoe en waar je de juiste kandidaten vindt. Je bent nieuwsgierig en stelt de juiste vragen, toont oprechte interesse in mensen en je hebt het vermogen om kandidaten enthousiast te maken voor ons mooie bedrijf.


Functie eisen

 • Mbo/hbo werk- en denkniveau

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter of intercedent

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Ons aanbod

 • Een salaris tussen €3.000 en €3.600 euro bruto per maand o.b.v. ervaring

 • Een contract van 1 jaar en daarna meteen een vast contract

 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken

 • Telefoon van de zaak

 • Pensioenregeling bij ASR

 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen in onze eigen Masters Academy

 • Dagelijks een heerlijke lunch (met lekker weer  in onze achtertuin)

 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.