Skip to content

Recruiter

Nederland, Zuid-Holland, RandstadMasters in Talents - HR

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd in de richting HRM? Heb je enorm veel zin in je eerste baan, maar ontbreekt het je aan werkervaring? Wij zijn Masters in HR, een bureau dat Recruiters detacheert bij de leukste opdrachtgevers. Je krijgt bij ons een korte interne opleiding, een auto van de zaak en een salaris tot 3049,- bruto per maand. En misschien wel het allermooist. Je kunt bij ons enorm veel werkervaring opdoen!


Masters in HR
Masters in HR is een detacheerder. Wij zorgen voor leuke en uitdagende opdrachten bij diverse interessante bedrijven. Het mooie van detacheren is dat je telkens inzicht krijgt in een ander bedrijf en dus bij elke opdracht nieuwe dingen leert en doet. Je leert veel over jezelf. Wat zijn je sterke punten en waar kan jij jezelf nog ontwikkelen. Welk soort werk ligt je goed en wat niet. Je vergaart in korte tijd een schat aan ervaring!


Jouw werk
Je kunt je voorstellen dat je bij elke opdrachtgever net weer even andere taken krijgt, maar over het algemeen kunnen we je dit vertellen over je werkzaamheden: Als Recruiter ben je druk met het gehele recruitmentproces. Van vacature-intakes tot het schrijven van een wervende vacaturetekst. En van salarisonderhandeling tot het opstellen van een contract. Je werkt aan projecten om de recruitment ambities van het bedrijf te realiseren. En je denkt mee over manieren om de Employer Branding van de organisatie te verbeteren.


Wie ben jij?
Om te werken als interimmer moet je bepaalde eigenschappen hebben. Je werkt bij verschillende opdrachtgevers, dus is het belangrijk dat je beschikt over veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je bent een doorzetter en je denkt oplossingsgericht. Je werkt goed zelfstandig, maar ook binnen een team. Je bent communicatief sterk, je hebt oprecht interesse in mensen en je kunt luisteren als geen ander.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt een hbo-opleiding succesvol afgerond in de richting van HRM;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt een rijbewijs.


Wat krijg je van ons?

Nu we je overspoeld hebben met een berg aan informatie, wil je natuurlijk weten wat wij jou te bieden hebben. Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen.

Wij besteden veel tijd in onze Masters . Op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Je krijgt een persoonlijke Field Manager die je altijd kunt contacten en waar je mee kunt sparren. In de Masters Academy, ons eigen opleidingsinstituut, krijg je de mogelijkheid om trainingen, cursussen en studies te volgen!


Ons aanbod

 • Tijdelijk contract met de intentie tot een vast contract
 • Salaris, afhankelijk van je ervaring, tussen 2.550-3.049
 • Kies je eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een salarisgroei tussen de 5-10%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeestenof

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan Anita.

Anita Walraven

Senior Recruiter

06- 81014349

awalraven@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.