Skip to content

HR Manager

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 4.550 - € 5.800 per maandMasters in HR

Functieomschrijving

Ben jij een doorgewinterde HR-professional en ben je klaar voor een leidinggevende functie als HR Manager of Hoofd P&O? Zijn er bij je huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden? Wij hebben die wel. Wij zijn Masters in HR en wij detacheren HR professionals bij interessante opdrachtgevers. Je krijgt bij ons een vast contract, een salaris tussen €4550-€5800 + een auto van de zaak.


Masters in HR

Masters in HR is een detacheerder. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Wij kunnen jou de uitdaging en doorgroeimogelijkheden bieden die je in jouw huidige baan wellicht mist.


Jouw werk
Als gedetacheerde HR Manager of Hoofd P&O kom je telkens in een ander bedrijf terecht op tactisch en strategisch niveau. Elk bedrijf is anders en je kunt je voorstellen dat dat ook geldt voor je werkzaamheden. Dat maakt het werk afwisselend en verrijkt jouw mensenkennis. Je verdiept je elke keer in een nieuwe werkomgeving met nieuwe collega’s en dat is heel waardevol.


Wie ben jij?

Om te werken als interim HR-Manager of Hoofd P&O heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must in de HR en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen.

Vereisten

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in de HR
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in human resources management
 • Je hebt een rijbewijs


Wat krijg je van ons?
Natuurlijk gaan we in deze vacature niet alleen maar eisen stellen. Jij weet als HR professional als geen ander dat je een kandidaat wat te bieden moet hebben.

Masters in HR is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke coach en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract
 • Salaris tussen €4550-€5800
 • Kies je eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 2-5%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.