Skip to content

Financieel Medewerker (Rotterdam)

Nederland, Zuid-Holland, RandstadBackoffice

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van facturen, bankmutaties en grootboekbeheer? Heb je een hbo-opleiding in een financiële richting en zoek je een flexibele baan met veel afwisseling voor 24 tot 28 uur in de week? Dan draaien we er niet langer omheen; een betere baan bij een leuker bedrijf ga je niet vinden! Wij zijn de Masters Group en we zoeken een Financieel Medewerker. Jij krijgt een salaris tussen 2500 en 2800 bruto per maand, en nog wat voordelen!


De Masters Group
Wij zijn een detacheringsbureau. Onder de Masters Group vallen de labels Masters in Finance, HR en IT. Daarnaast hebben we een eigen opleidingsinstituut; de Masters Academy. Hier kunnen onze Masters, zoals wij ze noemen, allerlei opleidingen volgen. Van eendaagse trainingen tot volledige post-hbo trajecten.


Wat ga jij doen?
Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de Masters Group. Natuurlijk samen met de Finance Manager. Je bent een vraagbaak voor onze backoffice medewerkers en onze Masters. Jij weet alles over finance en wagenpark gerelateerde zaken. Met de afdelingen field management en sales schakel je regelmatig zodat je goed op de hoogte bent van de laatste wijzigingen die invloed hebben op de financiële zaken zoals salaris- en contractmutaties, indiensttreding, uitdiensttreding en de start- en beëindiging van opdrachten.

Je houdt je bezig met veel verschillende werkzaamheden op finance gebied. Van inkoopfacturen tot grootboekbeheer en van beheer van de urenadministratie tot het assisteren bij de jaarafsluiting.


Wie ben jij?
Jouw werk staat of valt met goede communicatie. Je hebt te maken met alle afdelingen binnen het bedrijf en ook met onze klanten. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je bent open, eerlijk en correct. De Masters Group is een open bedrijf. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer en het gezamenlijk vieren van successen. Wat we zoeken is een sociale teamspeler die het leuk vindt om met veel verschillende soorten mensen te werken. Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je secuur, analytisch en punctueel bent.

Vereisten

Functie eisen:

 • Je bent bezig met het afronden of hebt een afgeronde hbo opleiding in de richting van Financiële administratie, Bedrijfseconomie en/of Accountancy
 • Opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie is een pré
 • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat jij kan assisteren bij het beheren van het wagenpark
 • Je bent 24-28 uur beschikbaar
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Excel


Wat krijg je van ons?
We hebben je verteld wat wij zoeken. Nu vertellen we je graag wat je van ons kunt verwachten. De Masters Group is een vrolijk bedrijf waar hard werken gepaard gaat met plezier maken. We hebben heel regelmatig een gezellige borrel, geven graag feestjes en ons Masters Award Gala is inmiddels een begrip geworden. Kortom; je komt bij ons terecht in een warm bad.


Ons aanbod

 • Tijdelijk contract met de intentie op een vast contract
 • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen 2500-2800 op basis van 40 uur
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via ASR
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Robin.

Robin van 't Hullenaar

Corporate Recruiter

06 - 23450829

rvthullenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.