Skip to content

Financieel Analist

Randstad, Zuid-Holland, Nederland€ 3.550 - € 4.549 per maandMasters in Finance

Functieomschrijving

Functie-eisen
Analyseren, verbeteren en optimaliseren van interne processen. Dat is waar jij goed in bent. Ben jij een financieel analist, heb je minimaal drie jaar werkervaring op dit gebied en lijkt het je geweldig om elke keer in een nieuwe case te duiken? Wij detacheren financiële Masters bij interessante bedrijven. Je komt bij ons in vaste dienst, krijgt een auto van de zaak en een salaris tussen €3.550,- en €4.549,-. Interessant? Lees verder!


Masters in Finance

Wij zijn een detacheringsbureau. Je komt bij ons in vaste dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Werken als interim financial biedt jou de kans om in kort tijdsbestek veel organisaties van binnen te zien. Hierdoor groeit jouw werkervaring razendsnel. Je bent bij iedere opdracht sneller up and running, herkent werkzaamheden, doorziet processen en je leert werken in verschillende culturen. We dagen je bij elke opdracht uit om meer te doen dan van je gevraagd wordt. Zo creëer je waarde voor de opdrachtgever en voor jezelf.


Jouw werk
Bij elke nieuwe opdracht verdiep jij je in een geheel nieuwe businesscase. Elk bedrijf is natuurlijk net anders. Maar het volgende kom je globaal in elk bedrijf tegen: Jij start met het inventariseren van de behoeften van je opdrachtgever. Je verzamelt en analyseert relevante data. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwikkelen van financiële rapportages voor financiële analyses. Je houdt je bezig met het opstellen van financiële prognoses zoals omzet, marges en kosten. Je interpreteert financiële transacties en gebeurtenissen voor interne afdelingen. En natuurlijk adviseer je (gevraagd en ongevraagd) over belangrijke bedrijfsvraagstukken.


Wie ben jij?

Het staat buiten kijf dat jij talent hebt voor het analyseren van financiële processen en verschillende soorten data. Die data zet je om naar nuttige rapportages. Om te werken als interimmer heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te passen zijn belangrijk. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must en je moet beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zelfstandig en gestructureerd werken.

Vereisten

Functie-eisen

 • Afgeronde financiële wo opleiding, richting Bedrijfseconomie, Accountancy of soortgelijk
 • Uitstekende beheersing van Excel
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als Controller of Analyst
 • Kennis van minimaal 1 analyse of rapportage tool (bijvoorbeeld Excel, Tagetik of Qlikview)
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift
 • Je bent fulltime beschikbaar, hebt een rijbewijs en bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht


Wat krijg je van ons?
Natuurlijk stellen we in deze vacature niet alleen eisen. Masters in Finance is een transparant bedrijf. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Iedere interim finance professional heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. die jou coacht in je ontwikkeling en helpt bij het kiezen van de juiste cursussen en opleidingen van onze eigen Masters Academy. Ook kijken jullie samen hoe jij het maximale uit je opdracht kunt halen.


Ons aanbod

 • Meteen een vast contract
 • Salaris tussen €3.550,- & -€4.549,-
 • Een leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 3-8%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Patrick.

Patrick Ridderhof

Teamlead Recruitment

06 - 24610399

pridderhof@mif.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.