Overslaan naar content

Fieldmanager

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.600 per maandBackoffice

Functieomschrijving

Is het coachen en begeleiden van collega’s op jouw lijf geschreven? Breng jij de volledige HR-Cyclus tot een goed einde en wil jij daarnaast fungeren als sparringpartner voor de HR Director en Teamlead Fieldmanagement! Wij als Masters Group zoeken een Field Manager (fulltime salaris tussen €3.000 en €3.600 euro bruto per maand + auto van de zaak + telefoon (vergoeding) + laptop). Je wordt met open armen ontvangen binnen onze ondernemende organisatie waar veel ruimte is voor plezier! En dat in hartje Rotterdam! Waar wacht je nog op?


Jouw werk

Als Field Manager ben je voor onze collega Masters ‘in het veld’ het eerste aanspreekpunt. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van onze Masters. Je begeleidt hen tijdens hun loopbaan binnen de Masters Group, door de Masters regelmatig te bezoeken bij diverse opdrachtgevers. Je voert diverse HR gesprekken (proeftijd-, planning- , fieldmanagement-, voortgangs-, evaluatie- en beoordelingsgesprekken) zodat je de Masters goed kent en korte lijnen met hen behoudt. Zo kan je de Masters goed adviseren, coachen en stimuleren om zowel naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je binnen de Disciplines HR & Finance. Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor de HR Director & Teamlead Field Management en draag je zorg voor de afhandeling of implementatie van HR gerelateerde facetten zoals: het opmaken van arbeidscontracten, competentie management, verbetering aanbrengen personeelsbeleid, learning & development etc.


Klinkt goed toch, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit?
Zelf bepaal je je agenda en autonoom werken wordt gestimuleerd. Jij maakt de juiste inschatting bij beslissingen die impact hebben op de loopbaan van onze Masters, bijvoorbeeld of iemand door zijn proeftijd heen komt, hoe je beoordelingsgesprekken voert en hoe je iemand op de juiste wijze kunt motiveren. Jouw collega’s van Masters zitten verspreid bij onze opdrachtgevers in het land, met een focus in de randstad. Je bent veel op pad om hen fysiek te bezoeken om de voortgang van hun opdracht met ze te bespreken en bij te sturen waar nodig; je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van de gehele HR cyclus van de Master. Jij bent hun vraagbaak, zij kunnen bij jou terecht voor hun vragen over bijvoorbeeld het volgen van opleidingen, verlof, verzuim, maar ook urendeclaraties.

Competenties
Communicatief, nauwkeurig, sociaal, coaching vaardigheden, verschillende belangen kunnen hanteren & proactief.

Vereisten

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, een HRM achtergrond heeft de voorkeur

 • Minimaal 2 jaar werkervaring, HR gerelateerd heeft de voorkeur of in een soortgelijke functie

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, voorkeur heeft 40 uur per week

 • Je bent in het bezit van een rijbewijsWat krijg je van ons?

Zoals gezegd ontvangen we je met open armen! Waar vind je dat tegenwoordig nog :). We hebben in deze vacature van alles van je geëist en je overspoeld met informatie. En nu wil jij natuurlijk weten wat je van ons krijgt. Voor je naar het aanbod gaat, vragen we nog even je aandacht voor onze eigen Masters Academy. In die Academy bieden we trainingen en cursussen en daarnaast is er altijd de mogelijkheid tot het volgen van een studie. Masters in Finance is een transparant bedrijf. We denken mee en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk.


Ons aanbod

 • Een fulltime salaris tussen €3.000 en €3.600 euro bruto per maand o.b.v. ervaring
 • Een schitterende lease auto
 • Een vast contract
 • Vakantiegeld 8%
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Telefoon & laptop
 • Loyaliteitsbonus
 • Pensioenregeling via ASR
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen in onze eigen Masters Academy, want ook jouw persoonlijke ontwikkeling heeft onze prioriteit
 • Vele leuke en spectaculaire Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten
 • Werken in een schitterend monumentaal pand in Rotterdam

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.