Skip to content

Accountmanager

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamFrontoffice

Functieomschrijving

Vacaturetekst

Heb jij kennis van het detacheringsvak en een (groot) netwerk in onze markt? Breng je saleservaring met je mee en zie jij het als een uitdaging om onze klantenkring uit te breiden? Wij zijn de Masters Group. Wij detacheren financiële- en hr-professionals bij de mooiste bedrijven en we zoeken een Accountmanager. Je krijgt onder meer een salaris tussen €3000 en €4000 bruto per maand. Een auto en laptop van de zaak en na 7 maanden een vast contract.


Masters Group
Wij zijn een detacheerder. We doen dan onder vier verschillende labels; Masters in Finance, Masters in HR, Masters in Talents en Masters in IT. Ook hebben we onze eigen Masters Academy, waarin onze mensen opleidingen, trainingen en cursussen kunnen volgen. Al onze Masters (dat zijn onze interimmers) zijn bij ons in vaste dienst.


Jouw werk
Als Accountmanager ben je het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Opdrachtgevers hebben jouw nummer onder een sneltoets staan. En ook onze interim professionals weten je te vinden wanneer ze vragen hebben over hun opdrachten. Zonder jou zijn we dus nergens. Jij bent namelijk degene die alles weet over opdrachten, klanten, beschikbaarheid, hoe de Masters het naar hun zin hebben en wanneer opdrachten aflopen. Jij gaat resultaatgericht te werk en zorgt dat ons sales proces efficiënt verloopt. 


Wie ben jij?
Om dit alles te kunnen heb jij uiteraard grote kennis en een netwerk in onze markt. Je hebt sales ervaring en je bent een kei in het opbouwen van duurzame klantrelaties. Je weet hoe je moet netwerken. Niet alleen met je telefoon van de zaak. Je neemt ook regelmatig plaats in je auto van de zaak om klanten te bezoeken. Alles om de nieuwe uitdaging voor onze interim professional te vinden. Je vindt het geen probleem om incidenteel buiten kantoortijden te netwerken. En onze feesten, borrels en uitjes bij te wonen.


Vereisten

Functie eisen:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid te reizen naar de (potentiële) opdrachtgevers van onze Talents / Masters
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je hebt een hbo/wo opleiding in commerciële richting afgerond en bij voorkeur affiniteit met finance


Ons aanbod:

 • Je wordt met open armen ontvangen in een professionele organisatie met een informele sfeer
 • Je gaat werken in een prachtig pand in het centrum van de mooiste stad van Nederland
 • Een salaris tussen €3000,- en €4000,- bruto per maand
 • Een mooie bonusregeling
 • Na 7 maanden een contract voor onbepaalde tijd
 • Mogelijkheid om trainingen te volgen
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Dynamische werkomgeving
 • 23 vakantiedagen + 1 extra vrije dag per kwartaal als je niet ziek bent
 • Pensioenregeling
 • Een gezellige werksfeer met gave events

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

Corporate recruiter Robin legt kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan Anita.

Anita Walraven

Senior Recruiter

06- 81014349

awalraven@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met COO en HR Manager

Wanneer beide partijen de kennismaking als een positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met de COO en de HR Manager. Zij weten als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.