Overslaan naar content

Accountmanager

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maandFrontoffice

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Iemand met relevante saleservaring wie de uitdaging aangaat om onze klantenkring uit te breiden is meer dan welkom. Je krijgt een salaris tussen €3000,- en €4500,- bruto per maand. Een auto en laptop van de zaak hoort hier natuurlijk ook bij. En uiteraard samenwerken met een gedreven en gezellig team!


Masters Group

Wij zijn de Masters Group. Wij zorgen voor mooie opdrachten voor onze financiële- en hr-interim professionals. Dit doen we onder twee verschillende labels; Masters in Finance & Masters in HR.

Ook hebben we onze eigen Masters Academy, waarin onze mensen opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Al onze Masters zijn bij ons in vaste dienst en hiermee hechten wij veel waarde aan werkgeverschap. Je wordt met open armen ontvangen in een professionele organisatie met een informele sfeer.


Jouw werk

Als Accountmanager ben je het aanspreekpunt binnen onze organisatie voor opdrachtgevers. Zij hebben jouw nummer onder een sneltoets staan. Alles staat in het teken van verbinden! En ook onze Masters weten je te vinden wanneer ze vragen hebben over hun opdrachten. Zonder jou zijn we dus nergens. Jij bent namelijk degene die alles weet over opdrachten, klanten, hoe de Masters het naar hun zin hebben en wanneer opdrachten aflopen. Jij gaat resultaatgericht te werk en zorgt dat ons salesproces effectief verloopt.


Wie ben jij?

Je hebt saleservaring en je bent goed in het opbouwen van duurzame klantrelaties. Je weet hoe je moet netwerken. Niet alleen telefonisch, maar je neemt regelmatig plaats in je auto van de zaak om klanten te bezoeken, mee te lunchen en te ondernemen. Alles om de nieuwe uitdaging voor onze Masters te vinden. Het bezoeken van netwerkevents, klantevents en ondernemen met de klant hoort hier natuurlijk bij! Daarbij mag je onze feesten, borrels en uitjes absoluut niet missen.

Vereisten

Wat wij graag zien:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid te reizen naar de (potentiële) opdrachtgevers van onze Masters;
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je hebt een hbo/wo opleiding in commerciële richting afgerond en bij voorkeur affiniteit
  met finance en HR.


Wat wij graag bieden:

 • Een salaris tussen €3000,- en €4500,- bruto per maand;
 • Een mooie bonusregeling waar wij je graag meer over vertellen;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 23 vakantiedagen + 1 extra vrije dag per kwartaal als je niet ziek bent;
 • Pensioenregeling bij ASR
 • Een gezellige werksfeer met gave events;
 • Mogelijkheid om trainingen te volgen;
 • Je gaat werken in een prachtig pand in het centrum van de mooiste stad van Nederland;

  Kennismaken? Ja graag! Neem snel contact met ons op via de sollicitatieknop.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Het sollicitatieproces en meer..

In deze video leggen we kort uit wat je kan en mag verwachten nadat je solliciteert.

Vragen over de vacature?

Stel ze gerust aan onze Pleun.

Pleun Molenaar

Teamlead Recruitment

06 - 8101 4349

pmolenaar@mastersin-hr.nl

Dit mag je van ons verwachten

Telefonische kennismaking

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon. We bespreken dan al kort wat je motivatie is om voor Masters te werken. Na dit gesprek hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking op het hoofdkantoor.

Gesprek op ons kantoor

Het eerste sollicitatiegesprek wordt verricht door twee van onze recruiters. In een kennismaking gaan we wat dieper in op jouw ervaring en motivatie en kun jij ontdekken of ons bedrijf bij jouw wensen past.

Tweede gesprek met HR Director

Wanneer beide partijen de kennismaking als positief hebben ervaren wordt er een 2e gesprek ingepland. Dit gesprek zal plaatsvinden met HR Director Floris. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft.

Contract & Vertrouwen

Zijn wij enthousiast over jou? En jij over ons? Ben je door de screening gekomen? We doen je graag een aanbod met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De weg naar een mooie carrière bij Masters ligt voor je open.